Vergaderen in het centrum van Zuid-Beveland

Deel deze pagina: Tell a friend

Vergaderen in het centrum van Zuid-Beveland

Kloetinge

  Beschrijving

  Ver weg van alle drukte, maar bijzonder goed bereikbaar, kunt u in alle rust samenkomen voor een vergadering, brainstormsessie of een ontspannen groepsactiviteit. In een niet-alledaagse setting, een verrassende omgeving, komen nieuwe ideeën naar boven en laten mensen een andere kant van zichzelf zien. Daar vaart uw organisatie goed bij.

  De mogelijkheden zijn breed en lopen uiteen van een vergadering tot een goed verzorgde boerenlunch, aangeklede borrel of smaakvol diner. We verzorgen alles in eigen huis en hebben volop ervaring met leuke, uitdagende groepsactiviteiten. Boerengolf zorgt gegarandeerd voor pret, een scootertocht is leuk voor jong en oud en samen barbecueën schept een band die ook tijdens het werk nog voelbaar is. We beschikken bovendien over een aantrekkelijke binnenruimte waar uiteenlopend (creatieve) workshops kunnen plaatsvinden. We beschikken hiervoor een breed netwerk van professionele trainers. Wat mogen we voor u organiseren op onze boerderij?

  Ieder zakelijk arrangement is maatwerk, ook vergaderen. Neem daarom contact met ons op om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Wij zetten alles op alles om hier zo goed mogelijk invulling aan te geven.

  Contact

  Zeeyou Congresbureau Zeeland

  Omgeving

  Tarieven

  Algemene prijsinformatie

  Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programmaonderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

  De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.
  Ja