Klimmen

Deel deze pagina: Tell a friend

Klimmen

Brouwersdam, Wolphaartsdijk

  Beschrijving

  Moed, balans, behendigheid, inzicht en saamhorigheidsgevoel worden op de proef worden gesteld als je binnen de tijd probeert om zoveel mogelijk teamgenoten over het parcours te krijgen.Boven het water is een uitdagend klim & klauterparcours met diverse hindernissen en touwbrugvarianten opgebouwd. Vallen is een nat pak, want het parcours wordt ongezekerd beklommen. Het is niet schrikbarend hoog, maar oh zo nat wanneer je een misstap maakt. Het is voor iedereen goed te doen en voor de echte waaghalzen zijn er verschillende opdrachten in het parcours verwikkeld. Zo hangt er een bel op een lastig plekje boven het water. Bij het bellen is eeuwige roem verzekerd!

  De klimtoren is tussen 8 en 12 meter hoog en heeft diverse routes van verschillende moeilijkheid. Je kunt al klimmen vanaf 6 jaar (als je durft!) en ook gevorderde klimmers kunnen tot en met niveau 5+ aan de slag.
  De instructeur adviseert voor elke klimmer de juiste zekering zodat alles optimaal veilig verloopt.

  Contact

  Zeeyou Congresbureau Zeeland

  Tarieven

  Algemene prijsinformatie

  Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programmaonderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

  De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.
  Ja