Team Me Up / Operation Freddy

Deel deze pagina: Tell a friend

Team Me Up / Operation Freddy

Burgh-Haamstede (Bevelanden)

  Beschrijving

  Jullie worden uitgedaagd om de meest gekke missies en opdrachten uit te voeren. Samenwerken is een must! Wie wint het spel?

  Team Me Up brengt je team dichter bij elkaar! Met dit knotsgekke teambuildingsspel ontdek je de kop van Schouwen op een hele andere manier. Dit spel speel je niet alleen, maar met onze ‘punkkabouter’ Freddy! En Freddy is in een zotte bui. Hij heeft een aantal gekke missies met vragen en opdrachten voor je opgesteld. Deze gids wijst je door middel van de tablet de weg en zal je voorzien van commentaar en instructies! Door ludieke, uitdagende opdrachten uit te voeren en hier o.a. foto’s en/of video’s van te maken, ontdek je de weg door het bos van Schouwen en leer je tegelijkertijd  je team beter kennen. 

  Om andere teams te verslaan, moet je origineel uit de hoek komen, goed met vieze sokken kunnen mikken en vooral goed met je team samenwerken. Welk team overtuigt de jury ervan dat hij/zij het sterkste team, behaalt de hoogste score en wint het spel?

  Contact

  Zeeyou Congresbureau Zeeland

  Tarieven

  Algemene prijsinformatie

  De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.

  Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.
  Ja