Events op locatie

Deel deze pagina: Tell a friend

Events op locatie

(Zeeland)

  Beschrijving

  Alles voor een super leuk groepsuitje, familieuitje, vrijgezellenfeest of voor ander gezelschap in Zeeland en omgeving. Wij bieden u diverse activiteiten, van actief tot feestelijk, van low-budget tot zeer luxe en dit voor iedere groepsgrootte. Denk hierbij aan citygames, tours en tochten, outdoor events en creatieve workshops. Wij stemmen alles af op úw specifieke wensen.

  Een greep uit ons assortiment:

  Ipad citygame

  De iPad City Game is een nieuwe interactieve stadsgame. De iPad is leidend tijdens deze activiteit. Met een unieke app beleef je een ongekend avontuur in de stad. Met een ingebouwde map zie je precies waar jouw team zich bevindt en waar je naar toe moet. Het doel is om binnen de tijd zoveel mogelijk van de opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden op de verschillende locaties.  
  Er zijn diverse punten in de stad waar je uit kan kiezen om naar toe te gaan. Op de verschillende punten zijn opdrachten uit te voeren en punten te verdienen. De iPad city game is een leuke nieuwe manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk Zeeland te ontdekken. 

  Autopuzzeltocht

  De Auto Puzzeltocht is een spel wat je speelt met je eigen auto. Tijdens de tocht draait het niet om snelheid maar om kennis en teambuilding. De ontvangst is op locatie. Na ontvangst krijgt de groep een briefing en een map met de route en diverse leuke opdrachten. Met de cryptische routebeschrijving en opdrachten map ga je op pad. Uiteraard is er tussendoor tijd voor een pitstop!

  Whatsappgame

  De Zeeuwse whatsappgame is een leuk activiteit vol spanning en sensatie. Bij ontvangst worden er team en Whatsapp groepen aangemaakt waarna de strijd los barst. Jullie krijgen een kaart mee waar verschillende punten staan aangegeven om te gekke opdrachten uit te voeren. Voert jou team de meeste opdrachten uit of voeren jullie de opdrachten het beste of origineelste uit, dan gaan jullie met de prijs ervan door.

  GPS Duindropping

  Een weg zoeken tussen de duinen met prachtig uitzicht en even genieten van de mooie natuur om je heen. Voorafgaand aan de duindropping word je samen met familie, vrienden of collega’s in de omgeving achtergelaten. Om de weg terug te vinden is samenwerken van groot belang, de GPS helpt je een handje. Tijdens de tocht zijn er op verschillende coördinaten bijzondere opdrachten uit te voeren, hierbij valt te denken aan een voertuigopdracht, een frisbeeparcours of de fotoherkenning. Daarnaast word je kennis getest op het gebied van nieuwsfeiten, raadsels en natuurverschijnselen. Zeeland staat natuurlijk centraal gedurende deze GPS Duindropping. 

  Zeeuwse Bike Tocht

  Zeeland is een prachtige provincie! Met een gezellig groepje gaan jullie door Zeeland fietsen en verkennen jullie de mooiste plekjes, dit gebeurt met een GPS waarbij inzicht en navigatievermogen erg belangrijk is. De opdrachten bevatten GPS coördinaten, herkenningsfoto's, opdrachten en een gemaskerde routebeschrijving. Deze tocht kan worden uitgebreid met een Segway opdracht, Boerengolf, en Triviant.

  Contact

  Zeeyou Congresbureau Zeeland

  Omgeving

  Kenmerken

  Algemeen

  • VVV
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands

  Toegankelijkheid

  Deels

  Tarieven

  Algemene prijsinformatie

  Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

  De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.