Teambuilding op het achtste wereldwonder

• Clinic/workshop
  • Natuurgebied
  • Outdooractiviteit

De Oosterscheldekering wordt wel eens het achtste wereldwonder genoemd. Zesenzestig pijlers werden er op het werkeiland voor de waterkering gebouwd. Vijfenzestig werden er gebruikt. De overgebleven pijler is ontstaan tot de klimpijler. Om bij deze opvallende pijler te komen gaat u met een trekschuit naar de overkant. Daar krijgt u onder begeleiding van een ervaren instructeur de mogelijkheid om deze pijler te beklimmen.

09.30 uur
In een gezellige beachclub wordt u op Zeeuwse wijze ontvangen met koffie of thee en een bolus.

10.15 uur
U gaat een sportieve zwerftocht doen, waarbij u van eiland naar eiland zwerft. Telkens als u het water oversteekt, doet u dat op een andere manier. Van het bouwen van een brug tot zwaaiend aan een touw. De ene keer balancerend over boomstammen en de andere keer springend van steen tot steen. Telkens is het de kunst om droog te blijven, iets wat niet altijd lukt. De zwerftocht duurt ruim 1,5 uur en wordt begeleid door een deskundige instructeur.

12.00 uur
U wordt ontvangen in deze gezellige beachclub voor een heerlijke lunch. De lunch bestaat uit diverse soorten verse broodjes; Italiaanse bollen, maiïstriangels, rustiek bruin, zacht wit en zacht bruin. Diverse soorten beleg; boerenham, plakjes belegen kaas en huisgemaakte eiersalade, partjes tomaat, schijfjes komkommer, hagelslag en pindakaas.

14.00 uur
Onder leiding van een deskundige instructeur onderneemt u een avontuurlijke, sensationele en sportieve activiteit, namelijk het beklimmen van de reservepijler in de Oosterschelde! De reservepijler no.66 was uiteindelijk niet nodig bij de bouw van de stormvloedkering en bleef staan in de Oosterschelde. Er zijn klimgrepen, lijnen, netten en hangbruggen bevestigd om via verschillende routes op en langs de pijler te kunnen klimmen. Voor zowel beginners als ervaren klimmers vormt de pijler een echte uitdaging. Aan de wal wordt de avontuurlijke klim samen met de instructeur voorbereid en worden de klimgordels aangetrokken, alvorens naar de pijler toe te varen. Na het bereiken van de top kunt u een spannende abseil maken.

17.30 uur
Einde van het programma.

In het groepsarrangement “Teambuilding op het achtste wereldwonder” is inbegrepen:

• ontvangst met koffie/thee en bolus
  • Zwerftocht
  • Lunch
  • Beklimming van de Pijler
  • organisatie- en bemiddelingskosten

Heeft u specifieke wensen of wilt u enkele onderdelen wijzigen? Laat het ons weten!

Ligging

• Beschermd natuurgebied/landschap
  • Bij/aan een meer
  • Bij duinen
  • Bij strand/zee

• Nederlands
  • Zakelijk
  • Clinic/workshop
  • Natuurgebied
  • Outdooractiviteit

Toegankelijkheid

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.