Sportief en Relaxen op het strand

Deel deze pagina: Tell a friend

Sportief en Relaxen op het strand

(Bevelanden)

  • Actief/Sportief
  • Outdooractiviteit

Beschrijving

Een perfecte combinatie van ontspannen en actief bezig zijn op het strand. U word ontvangen in een sfeervol strandpaviljoen waar een lekker kopje koffie of thee voor u klaar staat met een brownie. Na de koffie start u met een bijzondere beach yoga met behulp van yoga-swings die voor een unieke en kleurrijke ervaring zorgt. Na de yoga is het tijd voor een uitgebreid lunchbuffet. Na deze heerlijke lunch is het tijd voor wat acitie!  Dan is het tijd voor een spectaculaire activiteit. U gaat in een kitebuggy over het strand racen! Uiteraard word u geholpen door een ervaren instructeur die u alle kneepjes van het kitebuggyen bijbrengt. Na alle wind door de haren sluit u deze actieve dag af met een gezellige BBQ op het strand waar u gezamelijk kan napraten over deze spectaculaire dag!

Programma:
10.00 uur
Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt het Noordzeestrand. Hier wordt u in een sfeervol strandpaviljoen, grenzend aan het strand waar de activiteiten plaats zullen vinden, gastvrij ontvangen. U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee en een brownie.

10.30 uur
De wind in je haar, de zilte zeelucht, blik op oneindig….alleen al de locatie maakt hangmat-yoga een bijzondere ervaring. Onder een strandpaviljoen hangen de kleurige yoga-swings die speciaal ontworpen zijn om oefeningen in te doen. De overeenkomst met yoga is dat deze vorm van bewegen niet prestatiegericht is en er veel aandacht is voor ontspanning en ademhaling. Verder is hangmat- yoga vooral: leuk! Elke deelnemer - ongeacht leeftijd en conditie – voelt zich weer even als een kind in de speeltuin. Er kan geschommeld worden, gerekt, gedraaid, zelfs ondersteboven gehangen. Deze verfrissende workshop zorgt voor meer lenigheid, soepelheid en versterkt de spieren. Vast onderdeel is uiteraard het relaxen achteraf: zachtjes schommelend in een cocon met de ogen dicht en het ruisen van de zee op de achtergrond…

12:30 uur
In een strandpaviljoen aan de Brouwersdam kunt u genieten van een heerlijk Lunch Classic Buffet. De lunch bestaat uit:
Zelf te snijden rustiek bruin en wit ‘Pain de Mer -Brood uit de Zee-. Diverse schalen hartig en zoet beleg met onder andere kaas, jam, hagelslag en voor de liefhebbers een stuk handfruit. Dranken als jus d’orange, water en melk zijn inbegrepen.

14:30 uur
Kitebuggyen (ook wel buggy vliegeren) is een spectaculaire activiteit! Het kitebuggyen begint met het leren besturen van de kite. Om dit onder de knie te krijgen, werken jullie in kleine groepjes van 3 personen samen. De instructeur loopt rond om instructie te geven en te helpen. Het vliegeren onder de knie? Stap in de buggy en ervaar hoe het is om met wapperende haren over het strand te racen. Onze instructeurs maken jullie wegwijs in het besturen van de buggy en ze geven praktische tips.

16:30 uur
Na zoveel sportieve inspanning geniet u van een gezellige BBQ op het strand. Zelf te snijden rustiek bruin en wit ‘Pain de Mer – Brood uit de Zee’ met zeewiertapenade enkruidenboter. Diverse soorten vlees bestaande uit een beefburger van het MRIJ 200gr, een spies kipsaté en een BBQ worstje. Geserveerd met verse Westhoeve friet van de Brouwersdam, huisgemaakte groene salade, huzarensalade en een heerlijke aardappelsalade. Een welkome afsluiter van de sportieve dag op het strand!

Inclusief:
In het groepsarrangement “Sportief en relaxen op het strand" zijn inbegrepen:

  • Ontvangst koffie/thee met lekkers op het strandpaviljoen
  • Hangmat Yoga op het strand
  • Lunchbuffet op het strandpaviljoen
  • Kitebugyen
  • BBQ op het strand
  • organisatie- en bemiddelingskosten


Heeft u specifieke wensen of wilt u enkele onderdelen wijzigen?  Laat het ons weten!

Contact

Zeeyou Congresbureau Zeeland

Omgeving

Kenmerken

Algemeen

  • Actief/Sportief
  • Outdooractiviteit