Vergaderen of ontspannen in het land in zee

Op de grens van land en water ligt Zeeland. Niet één van de provincies aan zee, maar letterlijk en figuurlijk 'in zee'. Zeeland heeft een rijk handelsverleden die tegenwoordig landbouw, visserij, havens, industrie en toerisme als grote inkomstenbronnen heeft. Het water is overal aanwezig en levert veel ingrediënten voor culinaire hoogtepunten op. De provincie kent bovendien veel bijzondere natuur en schitterende kustlijnen waar land en water elkaar raken.

Laat uzelf inspireren door enkele Zeeuwse belevenissen

Zakelijke groepsreizen en –evenementen in Zeeland
Zeeland biedt volop ruimte – letterlijk – voor congressen, symposia, trainingsdagen, incentivereizen en meer. Niet alleen zijn er volop goed geoutilleerde hotels met fraaie vergaderruimtes, de provincie biedt ook alle mogelijkheden voor extra activiteiten. Fietsen, wandelen en watersporten zijn manieren om tussen het vergaderen door even lekker actief bezig te zijn. Ook zijn er talloze goede restaurants, culturele activiteiten en creatieve workshops die uw zakelijke bezoek aan Zeeland tot een succes kunnen maken.

Zee en strand
Water en strand zijn de USP’s van Zeeland. Even uitwaaien aan strand tussen twee vergadersessies in, ’s avonds met het hele team borrelen op een strandpaviljoen of een vaartripje op een platbodem met uw zakenrelaties. Dat is allemaal mogelijk. Stranden in Zeeland zijn groot en breed en ze bieden ook de ruimte voor complete teambuildingsdagen vol sportieve funactiviteiten.

Natuur
De Zeeuwse polderlandschappen, dijken en duinen nodigen uit tot langdurige verkenningstochten. In Zeeland zijn er prachtige fiets-, mountainbike- en wandelroutes aangelegd. Aan het eind van een lange dag even met zijn alle ontspannen tijdens een korte tocht in een natuurgebied werkt goed voor de groepsmoraal en wanneer u actief bezig bent, komen nieuwe ideeën vaak vanzelf opborrelen. Zeeland heeft een aantal prachtige natuurgebieden waar u (al dan niet met gids) korte en lange tochten kunt maken. Bijvoorbeeld het strand- en krekengebied het Zwin bij Cadzand, duingebieden bij Boswachterij Westerschouwen en eindeloze slikken bij het Verdronken land van Saeftinghe.

Activiteiten
Zee en strand nodigen uit om lekker actief bezig te zijn. U kunt bijvoorbeeld gezamenlijk een workshop kitevliegeren, kitesurfen, blokarten of wandklimmen op een pijler van de Oosterscheldekering volgen. Een verblijf in Zeeland is een mooie kans om gezamenlijk eens totaal andere activiteiten dan anders te ondernemen.