Wie zijn wij?

ZeeYou bestaat uit een team van enthousiaste en gemotiveerde professionals die ervoor zorgen dat uw vergadering, bedrijfsuitje, congres, inspiratieweek, personeelsfeest, incentiveweekend of ander bedrijfsevenement vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om een tripje voor 10 personen of een congres voor 500 personen, wij nemen u de organisatie graag uit handen. U kunt bij ons ook terecht voor accommodatie, activiteiten en begeleiding op maat van uw zakelijke Zeelandervaring.

Wat kunnen wij organisatorisch voor u betekenen?
U heeft een wensenlijst ten aanzien van bijvoorbeeld locatie, aantal personen, activiteiten, vergaderruimte, accommodatie, vervoer en meer van dit soort praktische zaken. Met deze wensenlijst op zak stellen wij een programma op maat voor u samen en kijken daarbij ook naar zaken die u eventueel over het hoofd gezien heeft. Het is namelijk niet ons doel dat uw zakelijke evenement aan uw verwachtingen voldoet. Het moet die ruim overstijgen.

Van vragen beantwoorden tot de begeleiding van een compleet project
We staan voor u klaar voor één simpele boeking, maar complete evenementenbegeleiding behoort ook tot de mogelijkheden. En alles daar tussenin ook. U bepaalt zelf hoeveel zorgen wij u uit handen nemen. We kunnen uw verblijf in Zeeland regelen van vervoer tot de kleinste details van uw lunch, maar als u alleen telefonisch advies wilt, staan wij ook vol enthousiasme voor u klaar. Uw wensen staan bij ons centraal, evenals onze missie om u en uw personeel of relaties een unieke Zeelandervaring te bezorgen.

VVV Zeeland
ZeeYou is onderdeel van VVV Zeeland.  Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van toerisme in Zeeland en zijn als geen ander op de hoogte zijn van wat er speelt in de provincie. Dat is een van de vele redenen waarom wij uw verblijf in Zeeland tot een groot succes kunnen maken.