Skip links
Inhoud

Pers

Promotie Zeeland Delta faciliteert persbezoeken aan Zeeland door gedrukte en electronische media die werkzaam zijn in Nederland of in de belangrijkste internationale doelmarkten. Bij ieder bezoek kan één van onze medewerkers u adviseren over onderwerpen en een reisroute op maat samenstellen, aansluitend bij uw interesses of doelen van de publicatie.

Voor elk bezoek, onze media liaison deskundigen te raadplegen nauw samen met de bezoekende journalisten om op maat routes die aansluiten bij hun interesses, evenals de eisen van de publicatie.

U komt in aanmerking voor het Journalisten Bezoek Programma indien het doel van het mediabezoek is om een artikel te publiceren waarbij Zeeland positief geprofileerd wordt ten opzichte van potentiële bezoekers. In dit kader ondersteunt ons bezoekprogramma alleen aan reis-gerelateerde verhalen.  Het niveau van ondersteuning die Promotie Zeeland biedt voor journalisten is afhankelijk van hun professionele profiel en van de publicatie die zij vertegenwoordigen. Ondersteuning kan onder andere plaatsvinden in het opzetten van een reisprogramma, aanleveren van relevante informatie of contactpersonen, aanleveren van beeldmateriaal, faciliteren in overnachtingslocaties of toegang tot attracties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sonja van der Voet via 0118-587707 of s.vander.voet@vvvzeeland.nl. U kunt zich ook aanmelden voor onze perslijst.