Rustgevend vergaderen in Renesse!

Hampshire - ArcHotelZeeland is een 3 sterrenhotel met 48 kamers. De ligging en accommodatie van het hotel hebben zowel de toerist als de zakelijke gast veel te bieden. Het hotel is rustig gelegen, grenzend aan het natuurgebied "De Kop van Schouwen" op 1800 meter van het Noordzee-strand en op veilige afstand (5 minuten lopen) van de bruisende badplaats Renesse.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor een middagbreak. Wat dacht u van activiteiten aan het strand? Of heerlijk fietsen door de natuur?

De hotelkamers zijn modern ingericht met douche en/of bad, toilet, TV en telefoon. In Brasserie Arc en Bleu vindt u brasserie, bar, lounge en terras van het hotel. Voor congressen, cursussen, vergaderingen, recepties en partijen heeft Hampshire - ArcHotelZeeland een aangrenzend complex van flexibele zalen met bar en lounge. Deze accommodatie sluit ideaal aan op de andere faciliteiten van het hotel.

Reserveer nu uw volgende zakelijke bijeenkomst en ontvang met het codewoord ‘ ZeeYou’ 10% korting op onze vergaderarrangementen.