Zakelijke bijeenkomsten in het hart van de Deltawerken

Deltawerken & Delta Experience
Neeltje Jans, dat is de plek bij uitstek waar u zich kunt onderdompelen in natuur, cultuur en techniek. Films en exposities tonen de catastrofale overstromingsramp van 1953 en de inmiddels wereldberoemde Deltawerken. En met die kennis is een wandeling in het binnenste van de Stormvloedkering nóg imposanter. Na een inspirerende vergadering of presentatie, kunt u uw hoofd even leegmaken. Nieuw is de Delta Experience, een beleving waarbij u zelf de brute kracht van het water ervaart.

Zee, Zeedieren en Mini-Cruise
Het is aan genoemd waterwerk te danken dat het onderwatermilieu en de oester-en mosselcultuur behouden bleef voor Zeeland. Dit kunt u zien in het grote zeeaquarium BlueReef. In de mosselexpositie wordt u verrast met onverwachte wetenswaardigheden over dit schelpdier. Als korte break in uw vergaderarrangement kunt u ook een zeehondenshow of (exclusieve) zeeleeuwenshow reserveren. Of scheept u liever in voor een mini-cruise door het Nationaal Park de Oosterschelde met de MS Christiaan B, geschikt voor 600 personen. Na inspanning even ontspannen en uitwaaien en daarna weer fris aan de slag.

Zakelijke gasten
Zakelijke gasten stellen andere eisen aan een bezoek dan de reguliere parkbezoekers. Ook uw culinaire wensen kunnen vanzelfsprekend ingevuld worden met een lunch- of buffet vol producten uit de regio of met een diner met Zeeuwse Zilte Zaligheden. Er wordt op maat gekookt voor de zakelijke gasten afhankelijk van de wensen. Brasserie Nautilus beschikt over een prachtige brasserie met 600 zitplaatsen en is op te delen in kleinere ruimten. Een stijlvol zakendiner, ongedwongen lunch, een personeelsfeest of gezellig borrelen met collega's?

Service op maat
Alle zakelijke arrangementen worden voor u op maat gemaakt. Geheel afgestemd op de aard van uw evenement en uw persoonlijke wensen. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met Deltapark Events.