Inspirerende locaties in Zeeland

De zilte lucht, de weidse uitzichten, het water… Zeeland ligt letterlijk in zee en biedt daardoor een inspirerende en onderscheidende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst, van vergadering tot teambuilding. De bijbehorende comfortabele vergaderaccommodaties zijn ook volop aanwezig in Zeeland. Hotels met alle faciliteiten (goede kamers, vergaderruimtes en WIFI) en ook bijzondere vergaderlocaties waar u ze niet zou verwachten (in een fort, kasteel of op een rondvaartboot).

Hotels
Er zijn in Zeeland veel hotels met uitstekende vergaderfaciliteiten. Ruime, lichte en goed geoutilleerde zalen, ook met zeezicht. De vergaderruimtes zijn ingericht op presentaties en het gebruik van overheadprojectoren, laptops etc. is allemaal zeer goed mogelijk. Ook kunt u eenvoudig overnachtingen bijboeken.

Bekijk hier het overzicht van alle congreshotels

Vergaderen op bijzondere locaties
Thinking outside the box lukt vaak het beste op een locatie die ook enigszins outside the box is. In Zeeland vindt u unieke vergaderlocaties die van zichzelf zeer inspirerend zijn. Zo kunt u vergaderen in het oudste zeefort van West-Europa. Middenin de Oosterscheldekering kunt u te midden van weer, getij, zand en duin vergaderen op voormalig werkeiland Neeltje Jans en zo zijn er nog talloze andere inspirerende vergaderlocaties.

Lees meer over vergaderen op bijzondere locaties

Reserveren en organiseren
Wij helpen u graag op weg wanneer u een goede vergaderzaal of –ruimte in Zeeland zoekt. U hoeft alleen uw wensen door te geven (aantal personen, benodigde faciliteiten en soort locatie) en wij zoeken de perfecte vergaderlocatie voor u uit.