Teambuilding op het strand

Op het strand is iedereen gelijk een ander mens. Iedereen heeft net iets andere kleren aan dan op het werk, misschien loopt iedereen zelfs op blote voeten. Samen met de wind komen nieuwe ideeën aangewaaid en het geluid van de golven werkt zo rustgevend dat de hectiek van alledag snel vergeten is. Een goede omgeving dus voor een dagje teambuilding. Lekker sporten of werken aan het team.

Strandsporten
Lekker met zijn allen actief bezig zijn. Af en toe een beetje zand happen en als team goed samenwerken om een mooie prestatie neer te zetten. Allerlei sporten zijn mogelijk op de Zeeuwse stranden, bijvoorbeeld:  beachvolleybal, vuistbal, ultimate frisbee, bouncerball, touwtrekken, jeu de boules, beachhandbal, beachhockey en beachsoccer.

Blokarten, windskaten en kitebuggyen
Het is net watersport, maar dan op het brede strand Blokarten en kitebuggyen doet u in een klein karretje met, respectievelijk een surfzeil en een kite. Bij windskaten staat u overeind op een board met wieltjes en stuurt u met een surfzeil. De overeenkomst tussen de drie is dat u er enorm hard mee over het zand kunt scheren. Er zijn workshops en clinics mogelijk waarbij grote groepen gezamenlijk de fijne kneepjes van deze adrenalinesporten meekrijgen.

Teambuildingsactiviteiten
Op het strand is het heel eenvoudig om opdrachten en puzzels op te zetten die als team moeten worden opgelost. Gezamenlijk een fictief mijnenveld te slim af zijn, vliegtuigen binnen loodsen of doorgeefspellen zijn een ideale manier opnieuw met elkaar te leren communiceren en als team dichter bij elkaar te komen. Wilt u een dag met een puur sportief karakter, dan is dat mogelijk, maar wilt u een dag lang serieus werken aan de groepsmoraal en onderlinge communicatie, dan kan dat ook.

Beach Yoga

Een strand is er niet alleen voor de inspanning, maar ook voor de ontspanning. Na een dagje lekker actief te zijn bezig geweest, is het heerlijk bijkomen met een gezamenlijke yogasessie. Adem in, adem uit en kom tot jezelf!

Strandpaviljoen
Een handig begin- en een handig eindpunt van een teambuilddag is een strandpaviljoen. Ontvangst met bolus, een uitgebreide lunch of gezellige barbecue met sateetjes en live muziek. Alles is mogelijk!