Culinaire stadswandelingen

Een culinaire stadswandeling is een fijne manier om een lange dag vergaderen af te sluiten. Lekker allemaal even de frisse lucht in en tussendoor genieten van al het goede dat de Zeeuwse keuken te bieden heeft. Culinaire wandelingen zijn mogelijk in Zierikzee, Veere, Middelburg, Vlissingen, Sluis, Terneuzen en Hulst.

Overzicht culinaire stadswandelingen

Culinaire Wandeling in Middelburg
De mooie Zeeuwse hoofdstad is een perfecte plek voor een stadswandeling. Overal mooie monumentenpanden, fraaie kerken, een prachtig stadshuis en een indrukwekkende abdij. Kruipdoorsluipdoor steegjes nodigen constant uit tot een kijkje om de hoek. U bent hier niet snel uitgekeken. Tijdens de wandeling proeft u niet alleen de sfeer van het rijke verleden van Middelburg, u proeft ook de rijke smaak van Zeeland. Er wordt drie keer gestopt, voor een voor-, hoofd-, en nagerecht bij verschillende fijne restaurants. Zo krijgt de wandeling door de stad nog een extra dimensie.

Meer over de Culinaire wandeltocht Middelburg

Waar kunt u nog meer wandelen?
Het mooie historische havenstadje Zierikzee ligt aan de Oosterschelde waar mosselen en oesters gevangen worden. Dat moet wel een lekker wandeltocht worden. Veere ziet er met haar popperige huisjes, mooie hofjes en straten met kinderkopjes uit om op te vreten en tijdens de wandeling aldaar komt u erachter dat dat ook echt het geval is. In de stoere havenstad Vlissingen met haar lange boulevard is er veel gelegenheid om aan het water te eten. Daarnaast leert u tijdens een wandeling alles over de maritieme geschiedenis van deze havenstad. Yerseke is de bakermat van de Zeeuwse Zilte Zaligheden, zoals de mossel of de oester. Tijdens deze wandeling maakt u zowel qua informatie als qua smaak kennis met deze Zeeuwse heerlijkheden. Het Bourgondische stadje Sluis leent zich bij uitstek voor een combinatie van wandelen en genieten van heerlijk eten. In havenstad Terneuzen ruikt u overal het zilt van de zee. Dat proeft u ook tijdens het diner in drie delen. In Hulst, thuisstad van de sluwe Reynaert de Vos, kunt u de historische stadswallen rond de stad verkennen en de basiliek beklimmen afgewisseld met een heerlijke maaltijd.

Hoe werkt de Culinaire stadswandeling?
U geeft van te voren aan met hoeveel personen u waar en wanneer een culinaire stadswandeling wilt maken. Wij komen dan bij u terug met een passend voorstel, inclusief drie goede restaurants. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld een voorkeur voor een bepaald restaurant, dan nemen we dit graag in ons voorstel voor u mee. Bij een culinaire stadwandeling zijn in de prijs inbegrepen:

  • Stadswandeling onder leiding van een gids;
  • Diner met voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants;
  • Diner van de gids;
  • Organisatie- en bemiddelingskosten.