Zakelijke arrangementen

Er zijn in Zeeland talloze inspirerende en onvergetelijke zakelijke arrangementen mogelijk. Bijzondere locaties zoals zee en strand zorgen voor een unieke sfeer. De inzet, gastvrijheid en betrokkenheid van de partijen waar u mee samenwerkt, doen de rest! Zeeland is de perfecte locatie om elkaar in alle rust eens goed te spreken en om inspirerende nieuwe ideeën op te doen.

1.  Congres of vergadering op een bijzondere locatie
Midden tussen de elementen, in de wind, op het eiland Neeltje Jans in de Oosterschelde vind je de unieke vergaderlocatie Deltapark Neeltje Jans >> link naar vvv pagina deltapark neeltje jans. Volop faciliteiten en meerdere grote zalen (tot 160 personen) waar u terecht kunt voor presentaties, feesten, vergaderingen, workshops en meer. De attracties zoals een rondvaart op de Oosterschelde die bij het attractiepark horen, kunt u uiteraard ook bijboeken.

En wat dacht u van een vergadering in Fort Rammekens >> link naar vvv pagina fort rammekens? Dit oudste zeefort van West-Europa biedt een unieke combinatie van natuur en historie. Het fort heeft talloze kleine ruimten die van pas kunnen komen voor workshops en een heerlijk groot multifunctioneel binnenplein. 

2. Vergaderarrangementen in combinatie met teambuilding op het strand
Maak tijdens een vergadersessie gebruik van een van de USP’s van Zeeland. Blijf niet de hele dag binnen maar zoek uw inspiratie op het strand. Er zijn daar talloze teambuildingsactiviteiten mogelijk. Van sporten (beachvolley, kiten, tai chi etcetera) tot oefeningen waarbij actief wordt gewerkt aan verbetering van de samenwerking of de groepsmoraal.

Neem contact met ons op voor een vergader- + beacharrangement op maat

3. Arrangementen met watersportactiviteiten
Breid uw zakelijke bezoek aan Zeeland uit met een aantrekkelijke watersportactiviteit. De zilte lucht doet goed en wind en golven zorgen al snel voor inspiratie. U kunt gezamenlijk gaan vissen of een tocht maken met de bruine vloot van authentieke platbodems. Ook kunt u nieuwe skills leren tijdens workshops kitesurfen of blokarten. Lekker actief, even de hersens op een totaal andere manier laten kraken en dan kan iedereen weer fris en opgeladen aan de slag.

Neem contact met ons op voor een watersportarrangementen op maat

4. Partnerprogramma’s
Niet alleen dragen wij zorg voor uw zakelijke contacten, ook voor hun partners kunnen wij een uitgebreid programma samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een boottocht over de Oosterschelde, yoga op het strand, proeverijen waarbij van al het zaligs uit de zee wordt genoten, kookworkshops of rondleidingen door de pittoreske Zeeuwse steden. Wij zorgen graag voor een inspirerend verblijf dat meer omvat dan alleen vergaderingen.

Neem contact met ons op voor partnerprogramma’s op maat

5. Arrangementen met creatieve workshops
Het Zeeuwse licht inspireert kunstenaars al honderden jaren. Laat u ook inspireren tijdens een van de creatieve workshops die wij voor u kunnen organiseren. Denken buiten de gebaande paden werkt door op de werkvloer en kan leiden tot nieuwe inzichten. U kunt in Zeeland terecht voor zeer diverse creatieve workshops. Van een cursus fotografie met de i-phone tot wildbreien, schilderen en sierraden maken.