Arrangementen

Wanneer u in Zeeland een congres of vergadering organiseert, regelen wij dit tot in de puntjes voor u, maar onze service gaat verder. Wij kunnen u ook van dienst zijn met het bedenken, regelen, boeken en of uitvoeren van de aanvullende activiteiten die het verblijf van u en uw personeel en/of zakelijke partners tot een unieke ervaring maakt. Scheur de spinnenwebben uit uw hoofd tijdens het blokarten bij de Brouwersdam of open uw geest voor nieuwe mogelijkheden tijdens een workshop beachyoga. Wij bieden verschillende arrangementen aan die wij helemaal kunnen toespitsen op uw wensenpakket.

Teambuildingsarrangementen
De neuzen dezelfde kant op. Opnieuw met elkaar leren communiceren en zorgen dat er weer écht samen wordt gewerkt. Veel teambuildingssessies vinden plaats op het strand waar er volop de ruimte is om lekker fysiek bezig te zijn en waar er tegelijk met de zeewind talloze nieuwe ideeën komen aanwaaien.

Bekijk hier een greep uit onze teambuildingsarrangementen

Partnerprogramma’s

Tijdens een zakelijk verblijf in Zeeland zijn er ook voor de partners van uw zakenrelaties talloze bijzondere activiteiten mogelijk. Een creatieve workshop maritieme fotografie, een rondleiding over de Deltawerken, een fietstocht langs de mooiste plekjes van Zeeland via het knooppuntennetwerk of lekker het water op voor een actieve kajaktocht. Alles is mogelijk. We helpen u graag op weg bij het uitkiezen van een geschikt arrangement.

Bekijk hier al onze ontspannende arrangementen

Incentives
Bijzondere prestaties mogen worden beloond met bijzondere incentives. Wij kunnen ervoor zorgen dat de incentivereis naar Zeeland een ervaring uit duizenden wordt.

Alle zorgen uit handen met een eventplanner op locatie
Welk arrangement u ook afneemt bij ZeeYou, wij kunnen meer voor u doen dan alleen een boeking. Wij kunnen er tevens voor zorgen dat het complete event voor u wordt verzorgd: van aankomst tot vertrek of door een eventplanner op locatie. Geen zorgen over draaiboeken, het aansluiten van microfoons, het gereed maken van de vergaderruimte of wat dan ook. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen zodat uw zakelijke event in Zeeland een nog groter succes wordt waar u en uw team of zakenrelaties ontspannen van kunnen genieten.

Neem contact met ons op voor de complete planning van uw event