Activiteiten

Maak gebruik van alle mogelijkheden die Zeeland u biedt om op het strand of het water tussen vergadersessies in even heerlijk te ontspanen door u in te spannen. Maak een stadswandeling of bezoek een van de prachtige Zeeuwse natuurgebieden zoals het Zwin of het Verdronken Land van Saeftinghe. Bekijk Zeeland vanuit de lucht tijdens een helikoptervlucht of ga heerlijk zweefvliegen over land en water.

Maak kennis met een greep uit de mogelijkheden

Proef Zeeland
Zeeland zet alle zintuigen op scherp, ook de smaak. De provincie is bekend om haar zilte zaligheden zoals, vis, schelpdieren en zoutminnende groente. Tijdens proeverijen geniet u van regionale producten, al dan niet in combinatie met een heerlijke streekwijn. Of kies voor één van onze culinaire wandelingen, een bezoek aan een gerenommeerde wijngaard of door een kijkje te nemen achter de schermen, bijvoorbeeld bij een Zeeuws mosselbedrijf. Het is ook mogelijk om meer actief met de Zeeuwse smaken in de weer te gaan tijdens een inspirerende kookworkshop.

Bekijk alle culinaire activiteiten

Teambuilding op het strand
Door middel van originele groepsopdrachten waar u soms écht even over moet puzzelen, komt u als team weer nader tot elkaar. Teambuilding kan overal, maar het strand is een ultieme ontspannen setting. Alle ruimte voor iedereen om zich uit te leven en die frisse zeewind blaast alle oude ideeën uit het hoofd. Een goede plek om het gehele team nieuwe impulsen te geven.

Bekijk alle teambuildingsactiviteiten

Lekker actief
Zand, lucht en water happen en door de adrenalinekick even geen ruimte in het hoofd om aan andere dingen te denken. Tijdens een workshop kitevliegeren, blokarten of kitebuggyen bent u heel gefocust bezig met de elementen, met snelheid en het controleren van grote krachten. Een goede manier om uw gedachten even helemaal te resetten en een heerlijke manier om met het gehele team lekker bezig te zijn.

Bekijk alle mogelijkheden om lekker actief bezig te zijn

De Zeeuwse natuurgebieden
Met een gids op pad door een van de prachtige Zeeuwse natuurgebieden zoals de Slikken van Goeree, het Zwin, het Verdronken land van Saetinghe of Boswachterij Westerschouwen. Een stevige wandeling verzet de zinnen en onderweg steekt u van alles op over het landschap waar u loopt. Ook de natte natuur kunt u in Zeeland goed verkennen. Er zijn bijvoorbeeld vaarexcursies op het Veerse Meer.

Bekijk alle natuuractiviteiten