Vergaderen op bijzondere locaties

Zeeland is een unieke locatie voor uw bedrijfsevenement, vergadering, congres of symposium. De weidsheid van het landschap, het ritme van de golven en de zeewind die u in de hele provincie voelt zorgen voor ruimte in uw hoofd. Tijd om écht goed over dingen na te denken. Zeeland is daarmee een locatie die uitermate geschikt is voor brainstorms, nieuwe impulsen en inspiratie. Kortom, een perfecte locatie voor een vergadering. Zeeland heeft volop uitstekende vergaderlocaties. Een aantal daarvan maakt gebruik van het unieke Zeeuwse landschap en biedt bijvoorbeeld een schitterend uitzicht op zee of strand of bevindt zich in een prachtige authentieke setting.

Vergaderen tussen Noordzee en Oosterschelde op Neeltje Jans
Werkeiland Neeltje Jans ligt middenin het dammencomplex van de Oosterscheldekering. Volop vergaderruimte, soms ook met prachtig zicht over het water. Tevens heeft u hier de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten van het bijbehorende attractiepark en bijvoorbeeld te lunchen tijdens een rondvaart over de Oosterschelde.

Historisch goede vergaderingen in Fort Rammekens
Vergaderen in een prachtige natuurlijke en historische setting. Fort Rammekens is het oudste zeefort van West-Europa en ligt pal aan zee in een mooi natuurgebied. Op de grote binnenplaats van het fort is voldoende ruimte beschikbaar voor uiteenlopende activiteiten van vergadering in de open lucht tot bedrijfsfeest en ook de kleinere ruimtes in het fort zijn multifunctioneel inzetbaar.

Zon, zee, strand en vergaderen op het strandpaviljoen
Strandpaviljoens worden vaak gebruikt voor bedrijfsfeesten maar door hun prachtige ligging zijn ze minstens zo geschikt als vergaderlocatie. Vergaderen met het geluid van de golven op de achtergrond. Wat wilt u nog meer? En wie weet kan er na uw vergadering alsnog een bedrijfsfeest (inclusief barbecue) volgen.

Vergadering in historische kloostergangen in de Abdij van Middelburg
De statige kloostergangen van de Abdij en de Nieuwe Kerk vormen een prachtig decor voor lezingen, conferenties en vergaderingen. De Abdij werd begin twaalfde eeuw gebouwd en is een van de mooiste historische gebouwen van Zeeland. De indrukwekkende historische omgeving geeft elke bijeenkomst net een beetje meer gewicht mee. Tip: heeft u ook buitenactiviteiten dan is dit een zeer geschikte locatie, want het naastgelegen Abdijplein is groot, prachtig gesitueerd tussen monumentale gebouwen en eenvoudig voor meerdere doeleinden te gebruiken.

Vergaderen met beide voeten stevig aan de grond op de boerderij
Een aantal boerderijen en landgoederen is omgebouwd tot hoogwaardige vergaderlocatie. Midden tussen het groen van het platteland kunt u de zakelijk problemen en uitdagingen van alledag in een totaal ander perspectief plaatsen. Een goede plaats om even te aarden. Ook handig: veel vergaderlocaties beschikken over fraaie en functionele appartementen waar u kunt overnachten.

Boek een vergadering op een bijzondere locatie
Wilt u vergaderen op een inspirerende locatie die echt anders dan anders is, een vergaderruimte die ervoor zorgt dat het creatieve proces goed op gang komt, neem dan contact met ons op. Wij regelen voor u exact die unieke vergaderlocatie die aan al uw wensen voldoet.